SlingPlayer Android-app nu ook beschikbaar voor Honeycomb-tablets

Redactie
11 oktober 2011, 14:26
1 min leestijd
SlingPlayer Android-app nu ook beschikbaar voor Honeycomb-tablets
SlingPlayer Android-app nu ook beschikbaar voor Honeycomb-tablets

De SlingPlayer Android-app is nu ook geschikt voor Honeycomb-tablets. Met de app is het mogelijk om via 3G of Wi-Fi je eigen SlingPlayer te bedienen. Zo kun je overal ter wereld je eigen televisiekanalen bekijken. Om de applicatie te gebruiken heb je wel een Slingbox Solo of Slingbox PRO-HD nodig. Jammer genoeg moet je wel een nieuwe app voor 23,99 euro aanschaffen omdat de bestaande SlingPlayer Mobile app alleen maar telefoons ondersteund.

SlingPlayer staat vooral bekend om het gemak waarmee je naar je eigen televisie kunt kijken via een mobiel apparaat. Door het aansluiten van een SlingPlayer-kastje op je tv-signaal kun je het signaal overal via het internet benaderen. Hierbij is het apparaat ook als DVR te gebruken zodat je ook op afstand op kunt nemen. Zo kun je dus niet alleen live televisie bekijken maar ook eerder opgenomen programma’s. Daarnaast worden ook diverse beveiligingscamera’s en de Apple TV ondersteund.

Lees verder na de advertentie.

De SlingPlayer app voor Honeycomb-tablets kost 23,99 euro en werkt alleen in combinatie met een Slingbox Solo of Slingbox PRO-HD die je via Sling Media kunt kopen voor respectievelijk 199,00 en 299,99 euro. Jammer is wel dat de bestaande SlingPlayer Mobile app die 24,99 euro kost niet universeel is geworden.

Downloaden via Android Market: SlingPlayer for Tablets (€23,99)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu