SlingPlayer Mobile voor Android gelanceerd voor 30 dollar
Redactie

slingplayerSlingPlayer Mobile is misschien wel de duurste applicatie die Android-bezitters ooit zullen kopen. Maar dan heb je ook wel wat: een applicatie waarmee je overal ter wereld naar de televisie thuis kunt kijken. Je mist geen voetbalwedstrijd meer, belangrijke tv-programma’s die niet op Uitzending Gemist verschijnen kun je alsnog opnemen en later nog eens bekijken en je kunt op afstand je digitale videorecorder inschakelen. SlingPlayer is een kastje die je rechtstreeks op het tv-signaal thuis aansluit. Het doet daarna dienst als een digitale videorecorder met allerlei extra functies.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Je kunt content overal bekijken en beheren, niet alleen opgenomen tv-programma’s maar ook live-beelden. Zo kun je gewoon op je balkon thuis (of zelfs op een terrasje) gewoon de wedstrijden van het WK blijven volgen, live! Je kunt op afstand je videorecorder programmeren. Het bekijken van de tv-programma’s kan op je Android-toestel via 3G of Wi-Fi.

slingbox pro-hd

De applicatie kost $30 en voor de SlingBox (je hebt een fysiek apparaat nodig!) betaal je ook nog eens €199 (SlingBox Solo) of €299 (SlingBox Pro). Er is ook nog een SlingBox Pro-HD (zie foto).

slingplayer mobileIn Nederland worden ze sinds kort via distributeur DigiPort verkocht. Je zit niet vast aan een maandabonnement. Helaas is de app niet in alle landen beschikbaar: alleen Android-bezitters in Nederland, Australië, Canada, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Zwitserland, UK en VS kunnen de app kopen. België staat natuurlijk niet in het lijstje, omdat er geen betaalde apps zijn.

Downloaden via je Android-browser: SlingPlayer Mobile voor Android (gratis)

slingplayer mobile

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.