Snapchat-concurrent Slingshot ontvangt flinke update

Gijs Ettes
5 december 2014, 9:09
1 min leestijd
Snapchat-concurrent Slingshot ontvangt flinke update

Slingshot, Facebooks concurrent van Snapchat, is van een flinke update voorzien voor zowel Android als iOS. Op basis van feedback van gebruikers zijn diverse verbeteringen in de app doorgevoerd.

Lees verder na de advertentie.

Beter overzicht

Slingshot update

De Slingshot update maakt de interface simpeler en voegt onder meer een chronologisch overzicht toe met foto’s en video’s van mensen die je volgt. Het heeft wat weg van de timelines die we kennen van Twitter en Instagram. Je ziet direct de laatste kiekjes, die nu altijd na 24 uur (of eerder als je ze wegveegt) verdwijnen. Door te swipen wissel je tussen foto’s en video’s, reacties en personen. Foto’s worden beter gesorteerd zodat je het overzicht behoudt.

Verder kun je vanaf nu met slechts twee tikken foto’s en video’s delen en deze eventueel voorzien van filters, tekeningen en bijschriften. Daarnaast zijn beelden gemakkelijker te delen via bijvoorbeeld Instagram, Facebook en Twitter. Tot slot heb je vanaf deze versie van Slingshot een koppeling met Facebook nodig om te beginnen met de app.

Slingshot update downloaden

Via de link hieronder kun je de Slingshot update downloaden. De app is gratis, maar bevat wel in-app aankopen. Om Slingshot te gebruiken heb je minimaal Android 4.1 nodig en 3,1MB aan vrije opslagruimte.

Download Slingshot in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu