Snapchat-concurrent Slingshot ontvangt flinke update
Gijs Ettes

Slingshot, Facebooks concurrent van Snapchat, is van een flinke update voorzien voor zowel Android als iOS. Op basis van feedback van gebruikers zijn diverse verbeteringen in de app doorgevoerd.

Beter overzicht

Slingshot updateDe Slingshot update maakt de interface simpeler en voegt onder meer een chronologisch overzicht toe met foto’s en video’s van mensen die je volgt. Het heeft wat weg van de timelines die we kennen van Twitter en Instagram. Je ziet direct de laatste kiekjes, die nu altijd na 24 uur (of eerder als je ze wegveegt) verdwijnen. Door te swipen wissel je tussen foto’s en video’s, reacties en personen. Foto’s worden beter gesorteerd zodat je het overzicht behoudt.

Verder kun je vanaf nu met slechts twee tikken foto’s en video’s delen en deze eventueel voorzien van filters, tekeningen en bijschriften. Daarnaast zijn beelden gemakkelijker te delen via bijvoorbeeld Instagram, Facebook en Twitter. Tot slot heb je vanaf deze versie van Slingshot een koppeling met Facebook nodig om te beginnen met de app.

Slingshot update downloaden

Via de link hieronder kun je de Slingshot update downloaden. De app is gratis, maar bevat wel in-app aankopen. Om Slingshot te gebruiken heb je minimaal Android 4.1 nodig en 3,1MB aan vrije opslagruimte.

Download Slingshot in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.