Smart Lock 2.0 voor Android met nieuw kinderslot

Redactie
11 augustus 2010, 21:49
1 min leestijd
Smart Lock 2.0 voor Android met nieuw kinderslot

Een brave vader laat aan zijn zoontje zien hoe mooi Google Android is, maar voor hij er erg in heeft, verwijdert zoonlief alle e-mails en verplaatst hij ook nog eens de widgets. Komt deze situatie jou bekend voor? Download dan de nieuwste versie van Smart Lock! Versie 2.0 biedt drie modi: Smart Lock Classic, Child Lock en No Lock. Met Child Lock bepalen ouders welke applicaties en/of games toegankelijk zijn voor kinderen. Smart Lock Classic geeft je toegang tot één bepaalde applicatie, terwijl andere applicaties verborgen blijven achter het lockscherm van Android. Handig als je snel een liedje wilt skippen tijdens het sporten of fietsen.

De laatste modus is No Lock. Met No Lock schakel je het lockscreen van Android uit. Je telefoon ontwaakt door op een willekeurige toets te drukken, zoals de volumetoets. Het is te hopen dat je telefoon hierdoor geen eigen leven gaat leiden (je weet wel: broekzaktelefoontjes naar vage contacten), maar daar kies je zelf voor door deze optie te selecteren.

Lees verder na de advertentie.

Smart Lock 2.0 is te vinden in de Android Market. Nog niet overtuigd? Bekijk het filmpje hieronder over de nieuwe mogelijkheden van Smart Lock!

Downloaden via Android-browser: Smart Lock (1,99 dollar)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu