SMTH: de meest gevaarlijke game ooit in de Play Store

smthDe game Send Me To Heaven is de meest gevaarlijke game die ooit in de Play Store is verschenen. Zo gevaarlijk dat Apple de app uit de App Store heeft verwijderd omdat het ‘gedrag dat mogelijk schadelijk voor het toestel van de gebruiker is aanmoedigt’. Reden genoeg om nóg geïnteresseerder in SMTH te zijn.

De regels van de game zijn simpel: gooi je smartphone zo hoog mogelijk, vang ‘m weer op en kijk hoe hoog je hebt gegooid. Hoe hoger, hoe beter. De scores worden via een sociaal scorebord gedeeld waarna je jouw score met vrienden of mensen van over de hele wereld kan vergelijken. Oh ja: en laat je smartphone vooral niet vallen.

Voor SMTH worden een speciale World Top 10, Week Top 10 en Daily Top 10 beschikbaar gemaakt waar de hoogste scores mee worden bijgehouden.

Ontwikkelaar Carrot Pop heeft twee eerdere apps op zijn naam staan die beide met liefde en dating te maken hebben.

Gevaarlijke app

Dat SMTH een gevaarlijke app is, valt niet te ontkennen. Het draait echter niet (geheel) om een grap of hoax. SMTH werkt via de gps van het toestel en meet de daadwerkelijke afstand die tussen het moment van gooien en neerkomen ontstaat. Bij onze testen kwamen we echter niet verder dan een luttele meter, maar dat zullen velen anderen vast veel beter kunnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer informatie over SMTH vind je op de Facebook-pagina of bekijk onderstaande video.

En nogmaals: vergeet ‘m niet te vangen.

Download: S.M.T.H (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.