De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Snapchat introduceert compleet vernieuwde chatfunctie

Wouter Nijsen
30 maart 2016, 9:26
1 min leestijd
Snapchat introduceert compleet vernieuwde chatfunctie

Snapchat heeft een grote update gekregen, die de chatfunctie aanzienlijk verbetert. Met `Chat 2.0` worden foto`s en video`s sneller verstuurd en is er een belfunctie geïntroduceerd.

Lees verder na de advertentie.

Dit is Snapchat Chat 2.0

Een belangrijke vernieuwing van de Snapchat-update is dat gebruikers nu stickers naar elkaar kunnen sturen. In totaal zijn er ruim 200 stickers met verschillende thema`s, die je via zoekwoorden kunt vinden. Zo zijn er stickers van dieren, maar ook van allerlei andere figuren.

snapchat chat 2.0

Daarnaast is het voortaan mogelijk om makkelijk te (video)bellen met andere gebruikers. In plaats van dat je de knop hoeft in te drukken, kun je nu met één tik in contact komen met je vrienden. Ook heb je de optie om een kort video- of audioberichtje achter te laten als een vriend niet opneemt. Het bericht verschijnt in beeld wanneer de ontvanger Snapchat weer opstart.

Ook nieuw zijn de zogeheten Auto-Advance Stories. Wanneer een Story binnen de app eindigt, wordt de volgende Story direct afgespeeld. Zo kun je korte video`s direct achter elkaar kijken. Vind je een Story niet zo interessant, dan kun je naar links vegen om het filmpje over te slaan. Wil je helemaal afsluiten, dan swipe je naar beneden.

Snapchat downloaden

De nieuwste versie van Snapchat is via onderstaande link te downloaden. De app-grootte en vereiste Android-versie verschilt per apparaat.

Download Snapchat in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu