Snapchat heeft ook games: speel nu Santa’s Helper

Erwin Vogelaar
25 december 2016, 19:06
2 min leestijd
Snapchat heeft ook games: speel nu Santa’s Helper

Snapchat biedt nu ook games aan. Deze Snapchat-games zitten verstopt tussen de lenzen. De huidige game wordt volledig bestuurd met je hoofd en heeft uiteraard een kerstthema.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat-games

Snapchat kan nu ook games aanbieden tussen de lenzen. Dus naast een hondentong, hertenoogjes en het wisselen van gezichten kun je nu ook games verwachten als je in Snapchat een selfie maakt en je vinger even op het scherm gedrukt houdt. De huidige game heeft uiteraard een kerstthema. In Santa’s Helper ben je een kerstelfje dat glijdt door de sneeuw. Door je hoofd naar links of rechts te kantelen ontwijk je de obstakels en pak je alle cadeautjes op.

snapchat-games

In het spelletje moet je het zolang mogelijk vol zien te houden en uiteraard is het je doel om een betere tijd neer te zetten dan je vrienden. Aangezien dit spelletje een kerstthema heeft, zal het niet lang bestaan. Als je Santa’s Helper wil spelen, zul je dus snel moeten zijn. De game is niet heel bijzonder, maar het is wel leuk om te zien hoe Snapchat experimenteert met games.

Afgelopen maart was er in de Verenigde Staten ook een spelletje in Snapchat te spelen dat gesponsord was door Kraft Mac & Cheese, een bekend voedselmerk. In dat spelletje kon je macaroni vangen met je mond. We verwachten dat Snapchat vaker games gaat maken, om zo op te vallen tussen de andere apps die nu ook maskers voor selfies aanbieden.

Uiteraard heeft de app nog meer kerstlenzen waarmee je jouw selfies deze kerst kunt opleuken. Zo kun je een kerstelfje, rendier of kerstbaby worden. Je kunt het daarnaast laten sneeuwen in je omgeving en je kunt een digitaal cadeautje open maken.

Snapchat downloaden

De nieuwste versie van Snapchat kun je gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je minimaal Android 4.1 nodig.

Download Snapchat in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu