De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Zo kun je makkelijker inzoomen met Snapchat

Jarno Stinissen
10 mei 2016, 10:36
1 min leestijd
Zo kun je makkelijker inzoomen met Snapchat

Inzoomen tijdens het maken van een Snapchat-video is een hele klus. Naast de opnameknop ingedrukt houden, heb je een tweede hand nodig om daadwerkelijk te kunnen inzoomen. Gelukkig is dit door een update nét iets makkelijker geworden.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat inzoomen

Door een update van Snapchat is het vanaf nu mogelijk om met één  hand in te zoomen. In principe heb je zelfs maar één vinger nodig. Wanneer je tijdens het maken van een video wil inzoomen, schuif je de  vinger vanuit de opnameknop naar boven. Wil je uitzoomen, dan schuif je diezelfde vinger naar beneden.

In oudere versies stopte Snapchat dan met opnemen, aangezien er minimaal één vinger op de opnameknop moest blijven. De update mag misschien klein lijken, maar de gebruiksvriendelijkheid van Snapchat gaat er door deze toevoeging wel flink op vooruit.

Naast het verbeteren van de zoomfunctie, heeft Snapchat in een vorige update ook de faceswapfeature uitgebreid. Waar je eerder altijd met twee personen voor de frontcamera van je Android moest staan, kun je voortaan een hoofd selecteren uit je opgeslagen afbeeldingen. In dit tip-artikel laten we zien hoe de functie werkt.

Snapchat downloaden

De nieuwe versie van Snapchat is nu te downloaden via onderstaande link. De grootte en vereiste versie verschillen per Android-toestel.

Download Snapchat in Google Play (gratis)

Via: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu