Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Download: Snapchat voor Android met drie nieuwe videofilters

Wouter Nijsen
29 oktober 2015, 11:33
1 min leestijd
Download: Snapchat voor Android met drie nieuwe videofilters

Snapchat is van een update voorzien die een een aantal geinige features toevoegt. De sociale app heeft slowmotion-functie gekregen en laat je filmpjes nu doorspoelen.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat slowmotion-functie nu beschikbaar

De nieuwe videofilters  van Snapchat heten  `Speed Modifiers`  en zijn in feite filters die je kunt toepassen op de korte video`s. Een voorbeeld hiervan is de slowmotion-functie, waarmee je filmpjes gemakkelijk vertraagd zodat anderen beter details kunnen oppikken. Ook is het in het vernieuwde Snapchat mogelijk om korte filmpjes  door of juist terug te spoelen. Je past de functies toe door na het het opnemen van een video over het scherm te vegen.

Het is echter niet mogelijk om een doorgespoelde en teruggespoelde video aan elkaar te plakken. Hierdoor zou je een filmpje krijgen dat continu wordt herhaald. Het nieuwe Instagram Boomerang, dat vorige week voor Android werd uitgebracht, doet dit bijvoorbeeld wel.

Download het vernieuwde Snapchat

De laatste  versie van Snapchat is nu beschikbaar in Google Play. Via onderstaande link kun je de app downloaden. Voor de installatie heb je Android 4.0 of hoger en 29MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Snapchat in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu