Snapchat krijgt tweestapsverificatie met laatste update

Gijs Ettes
10 juni 2015, 8:08
1 min leestijd
Snapchat krijgt tweestapsverificatie met laatste update

Met de laatste update is de Snapchat-app voor Android en iOS weer wat veiliger geworden. Je kunt vanaf nu tweestapsverificatie inschakelen, zodat de kans afneemt dat je account wordt gekaapt.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat tweestapsverificatie

snapchat tweestapsverificatie

De Snapchat tweestapsverificatie schakel je in via de instellingen. Vervolgens moet je vanaf elk nieuw apparaat waarop je nog niet bent ingelogd een code van zes cijfers invoeren. Deze tijdelijke code stuurt Snapchat je via een sms. Na het invoeren  kun je de foto- en video-app gebruiken zoals je gewend bent. Het is ook mogelijk om een herstelcode te maken voor als je telefoon stuk gaat of je hem bent verloren.

De laatste versie van Snapchat heeft ook een nieuw filter dat je kunt gebruiken voor je Snaps. Deze toont het accupercentage, zodat de ontvanger snel ziet dat bijvoorbeeld je telefoon bijna leeg is. Bij de iOS-app kun je nu tijdens het opnemen van een video schakelen tussen de front- en backcamera.

Snapchat downloaden

Snapchat is een populaire app voor het uitwisselen van foto’s en korte video’s die na het bekijken automatisch verdwijnen. Het is mogelijk om screenshots van Snaps te maken, maar de zender  krijgt daarvan wel een notificatie. Snapchat laat je ook chatten met anderen en media die je interessant vindt volgen.

De laatste versie is via link hieronder te downloaden. Deze vereist Android 4.0 of nieuwer en tenminste 16MB aan vrije opslagruimte.

Download Snapchat  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu