De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Snapchat update laat gebruikers berichten nog een keertje bekijken

Redactie
21 december 2013, 16:02
2 min leestijd
Snapchat update laat gebruikers berichten nog een keertje bekijken
Snapchat overname Google

De megapopulaire foto-app Snapchat heeft er weer wat functies bij gekregen: filters, een flitser en de mogelijkheid om een foto opnieuw te bekijken. De Snapchat update is reeds beschikbaar in Google Play.

Voor degenen die Snapchat niet kennen: de app stelt je in staat om snel en gemakkelijk foto`s naar elkaar te versturen, met het verschil dat foto`s na een paar seconden voorgoed verdwijnen.

Snapchat is de perfecte manier om elkaar leuke en gekke foto`s – en laten we er niet omheen draaien, de app is niet voor niets zo populair – ook spannende kiekjes te sturen: na een paar seconden is je foto toch voorgoed verdwenen. Het blijft wel mogelijk om een screenshot maken, maar als je dat doet krijgt de persoon die de foto verstuurde een melding dat er een screenshot is gemaakt.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat update

snapchat2

Dankzij de laatste Snapchat update kun je nu nog meer met de app. Zo is er een flitser aan de voorkant toegevoegd. Hierdoor wordt het scherm voor een korte tijd fel wit en dienst het scherm als een soort van flitser: handig voor een selfie in het donker. Ook is het mogelijk om één keer per dag een foto of video voor een tweede keer te zien.

Daarnaast zijn er filters toegevoegd, in twee soorten: enerzijds heb je de zogenoemde slimme filters, die informatie over de tijd, weer en de snelheid waarmee je je voortbeweegt in de foto plaatsen. Als dat te veel informatie voor een foto is, kun je gelukkig ook Instagram-achtige filters toevoegen aan je kiekjes. Want ook die mogen niet ontbreken in de app.

Als laatste voorziet de Snapchat update gebruikers van een nieuwe sectie voor je favoriete contacten. Door bepaalde contacten als favoriet te markeren, komen ze helemaal bovenaan je lijst te staan. Op deze manier wordt het gebruik van de app nog een stuk sneller, wat helemaal past bij het vlotte karakter van Snapchat.

→ Lees meer over de Snapchat Android-app en bekijk handige tips!

Lees meer over Snapchat

Download: Snapchat (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu