De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo kijk je Snapchat Verhalen met de nieuwe afspeellijst

Erwin Vogelaar
8 oktober 2016, 9:58
2 min leestijd
Zo kijk je Snapchat Verhalen met de nieuwe afspeellijst

Snapchat gaat de Verhalen-functie weer op de schop gooien. Specifiek krijg je er een Snapchat Verhalen afspeellijst bij en krijgen je vrienden weer de hoofdrol.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat Verhalen afspeellijst

Snapchat gaat een flinke update doorvoeren die de manier waarop je Snapchat Verhalen kijkt drastisch zal veranderen. Als je op dit moment naar iemands Snapchat Verhaal kijkt, dan zul je na afloop direct naar het volgende Verhaal gestuurd worden. Dit zal met de update niet meer gebeuren. Snapchat stelt dat het met deze functie namelijk onmogelijk is om te kiezen welke Verhalen je wil bekijken, omdat je soms alleen de Verhalen van je beste vrienden en familie wil zien. Daarom komt er nu een afspeellijst voor in de plaats.

snapchat verhalen afspeellijst

In bovenstaande gif kun je zien hoe deze afspeellijst werkt. In het Verhalen-scherm zie je de de verschillende updates van je Snapchat-vrienden. Door op de ronde fotootjes naast een naam te drukken, voeg je deze updates toe aan je afspeellijst. Vervolgens druk je op de afspeelknop en kun je achter elkaar je gekozen Verhalen bekijken. Daarnaast kun je ook gewoon een enkele update bekijken, zonder dat Snapchat je na afloop direct de volgende laat zien.

De advertenties die voorheen tussen de Verhalen getoond werden, zullen overigens ook in de afspeellijst zo werken. Daarnaast kun je nu ook een advertentie krijgen als je een enkel Verhaal gekeken hebt. Daarnaast krijgen je Snapchat-vrienden weer de hoofdrol op de Verhalen-pagina. Bedrijven zullen met de update namelijk onder de Verhalen van je vrienden verplaatst worden.

Snapchat downloaden

Bovenstaande update wordt nu eerst onder enkele Android-gebruikers getest. Later zal de update naar alle gebruikers uitrollen. De kans is dus groot dat je nog even geduld moet hebben. Je kunt in ieder geval altijd de nieuwste versie van de app downloaden in de Play Store via onderstaande link.

Download Snapchat in Google Play (gratis)

Bron: Recode
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu