Update Snapchat introduceert ‘discrete’ chat- en videogesprekken

Gijs Ettes
1 mei 2014, 12:04
1 min leestijd
Update Snapchat introduceert ‘discrete’ chat- en videogesprekken
Snapchat videobellen

De Snapchat Android-app biedt gebruikers op korte termijn de mogelijkheid om met elkaar te communiceren via zowel tekst als video. De app is vandaag geüpdatet, maar in de changelog zijn de nieuwe features nog niet opgenomen. Toch meldt Snapchat op haar blog dat chatten en videobellen eraan komt.

Voor chats geldt dat deze, net als foto’s, slechts korte tijd zichtbaar zijn. Sluit je een gesprek in Snapchat, dan verdwijnen de berichten. Wel kun je ervoor kiezen om een screenshot van de conversatie te maken. Om een chat te starten, veeg je de naam van een vriend of vriendin naar rechts. Met een druk op de knop kun je vervolgens in Snapchat videobellen.

Lees verder na de advertentie.

In de video hieronder zie je de nieuwe features in de populaire chat-app in actie.  Meer lezen? Check dan ons tipartikel over de  Snapchat Android-app.

In Nederland maken inmiddels circa 200.000 jongeren dagelijks gebruik van Snapchat. Het handige aan de app is dat je berichten, in tegenstelling tot WhatsApp, na een aantal seconden na ontvangst automatisch en voorgoed verdwijnen. Naast gekke foto`s en video`s worden er natuurlijk ook veel spannende kiekjes via Snapchat verzonden. Juist omdat dit discreet kan, is de Snapchat Android-app zo populair; je hoeft immers niet te vrezen dat je bericht uitlekt en over het wereld wijde web gaat zwerven.

Downloaden

Via de link hieronder kun je Snapchat gratis downloaden. De grootte van de app verschilt per apparaat, maar in principe werkt Snapchat met vrijwel elk toestel.

Download: Snapchat (gratis)

Het laatste nieuws over Snapchat

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu