Zo verstuur je snaps in Snapchat zonder tijdlimiet
snapchat

Snapchat

Gratis

Onze score

8

Snapchat heeft de mogelijkheid geïntroduceerd om snaps te versturen zonder tijdslimiet. Je kunt daarnaast emoji gebruiken om te tekenen en ongewenste elementen uit je snaps weggummen.

Snapchat zonder tijdslimiet verzenden

Dankzij de laatste update voor de foto-app is het mogelijk om snaps te sturen die geen tijdslimiet hebben. Als je de limiet op oneindig zet, verschijnt je snap net zo lang op het beeld van de ontvanger tot deze zelf op het scherm tikt. Ook als je een video stuurt, kun je de limiet op oneindig zetten: in dat geval blijft je video in een loop afspelen tot hij gestopt wordt.

De update bevat meer nieuwe features. Zo kun je emoji gebruiken als brush om te tekenen in foto’s. Op die manier kun je bijvoorbeeld je gezicht omlijsten met vlammetjes, of juist een ketting van hartjes door je foto heen maken. Met het schaartje, de Magic Eraser, kun je daarnaast ongewenste objecten uit je snap wegvegen. De app gebruikt een algoritme om de foto zo goed mogelijk te repareren nadat je bijvoorbeeld een schilderij of een lamp hebt weggehaald.

Met de nieuwe functies is ook de interface op de schop gegaan. Je vindt de opties voor de tijdslimiet, om te tekenen en te gummen nu rechtsboven. De rest van de app is wat zijn interface betreft hetzelfde gebleven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Snapchat downloaden

Via de link hieronder kun je Snapchat gratis downloaden uit Google Play. Wil je nieuwe features voor de app uitproberen voordat ze uitkomen? Dan kun je je via deze link aanmelden voor de bètaversie van de app. Die is wel wat minder stabiel. Om Snapchat te gebruiken heb je een smartphone met Android 4.2+ nodig.

Download Snapchat in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.