De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Snaplock: slim lockscreen toont handige informatie en apps

Redactie
12 januari 2015, 18:02
1 min leestijd
Snaplock: slim lockscreen toont handige informatie en apps

Snaplock is een slimme lockscreenvervanger die notificaties en handige informatie toont, en automatisch kiest welke apps er op jouw lockscreen verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Het lockscreen is eigenlijk maar een simpel onderdeel van Android. We zien ‘m dagelijks wel tientallen keren, maar uiteindelijk doen we er weinig mee. Dat wil Snaplock met een slim lockscreen veranderen.

Wat kun je met Snaplock?

Snaplock toont al je notificaties op het lockscreen. Door over een melding te swipen open je direct de app, en het is ook mogelijk om direct een actie te ondernemen, zoals archiveren bij Gmail. Met een druk op de knop verwijder je alle meldingen van het lockscreen. Snaplock toont ook handige informatie, zoals het actuele weer, de weersvoorspelling en je aankomende agenda-afspraken.

Snaplock

Verder plaatst Snaplock automatisch de apps die jij het meest gebruikt aan de onderzijde van het lockscreen, waardoor je snel jouw favoriete apps op kunt starten. Ook is het mogelijk om via de ingebouwde wallpaper-functie een fraaie achtergrond uit te kiezen en een pincode in te stellen, om je smartphone te beveiligen.

Download de app

Snaplock is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.1 en hoger.

Download Snaplock in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu