Snapmod is de beste app om mooiere screenshots mee te maken

Wouter Nijsen
4 december 2018, 16:58
1 min leestijd
Snapmod is de beste app om mooiere screenshots mee te maken

Met de handige app Snapmod kun je screenshots in een toestelframe plaatsen, waardoor ze in één keer een stuk fraaier ogen. De applicatie is gemakkelijk in gebruik en heeft een groot aanbod aan toestellen die je kunt gebruiken.

Mooiere screenshots met Snapmod

Op de redactie van Android Planet maken we regelmatig screenshots van nieuwe apps of functies van Android, om ze vervolgens te gebruiken in toplijstjes of tips. Om screenshots wat op te fleuren, kun je ze in een toestelframe plaatsen. Dat is handig als je vaak met screenshots werkt en ze op een aantrekkelijkere manier wil tonen.

Snapmod

Snapmod is heel gemakkelijk in gebruik: open de app, kies een toestelframe dat je wilt gebruiken en selecteer vervolgens een screenshot. Vervolgens kun je de achtergrond bewerken, door ‘m bijvoorbeeld een kleurtje of gradient te geven. Ook kun je ervoor kiezen om de achtergrond doorzichtig te laten, wat handiger is bij het nabewerken.

Het aanbod van Snapmod is divers en bevat de meeste recente Android-smartphones. De Google Pixel 4 XL, Huawei Mate 30 Pro en OnePlus 7T Pro zijn bijvoorbeeld aanwezig. Ook kun je denken aan toestellen van Chinese fabrikanten zoals Meizu en Oppo.

Regelmatig worden er ook nieuwe frames toegevoegd door de ontwikkelaar en dat is fijn. Zo kun je binnenkort vast en zeker je screenshots plakken in een Samsung Galaxy S20 Ultra of de Xiaomi M 10 (Pro). Ben je klaar met de afbeelding, dan kun je ‘m meteen delen via je favoriete app.

Download Snapmod voor Android

Snapmod is gratis te downloaden via de link hieronder. Met een in-app aankoop van 0,99 euro krijg je handige extra opties, maar met de standaardversie kun je al prima uit de voeten.

Download Snapmod in de Play Store (gratis, met in-app aankopen)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu