De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Update maakt fotobewerkings-app Snapseed nog beter

Wouter Nijsen
26 mei 2016, 15:25
2 min leestijd
Update maakt fotobewerkings-app Snapseed nog beter

Google heeft een update uitbracht voor de fijne fotobewerking-app Snapseed. Het is voortaan mogelijk om je laatste wijzingen snel door te voeren bij een nieuwe foto. Lees hier wat er nog meer nieuw is.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de Snapseed update

Bij Android Planet zijn we fan van Snapseed. De app zit vol met handige functies en laat je ook mooie foto`s maken wanneer de camera van je Android-toestel niet zo goed is. Ook bij  andere Android-gebruikers is Snapseed enorm populair, wat vooral komt door de vele opties die je hebt en de fijne interface. Bovendien ondersteunt de app RAW-bestanden en kun je elke  wijziging die je doet weer terugdraaien. Alle wijzigingen worden tevens in het hoofdscherm verzameld.

Lees ook: een lofzang voor de fotobewerkingsopties van Snapseed

Met de laatste update wordt de fotobewerking-app nog beter. In versie 2.5 is  het onder meer mogelijk om in één keer de wijzingen van een vorige foto bij een nieuw kiekje door te voeren. Dit is handig wanneer je meerdere foto`s op dezelfde manier bewerkt, omdat ze bijvoorbeeld met dezelfde belichting zijn geschoten. In de video  hieronder zie je hoe het werkt.

Ook nieuw is dat je foto`s nu horizontaal kunt spiegelen, wat handig is wanneer je selfies bijvoorbeeld niet op de juiste manier door je camera-app worden verwerkt. Verder toont Snapseed nu bij elke foto meer metadata, wat betekent dat je bijvoorbeeld een kaart te zien krijgt als je foto gps-informatie bevat. Zo zie je direct waar een kiekje geschoten is.

Snapseed voor Android downloaden

De Snapseed update is via onderstaande link te downloaden in de Play Store. De nieuwste versie van de app kun je ook als apk-bestand downloaden. Instructies vind je in ons uitlegartikel over het installeren van apk-bestanden. Snapseed werkt op alle apparaten met Android 4.1 of hoger.

Download de Snapseed update in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu