De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Snapshot: slimme app om snel je camera te starten

Gijs Ettes
8 september 2014, 15:42
1 min leestijd
Snapshot: slimme app om snel je camera te starten
snapshot

Snapshot is een kleine, maar handige app om snel de camera van je smartphone te activeren. Hoe vaak komt het immers niet voor dat je iets tofs wil fotograferen, maar je nét te langzaam bent met het starten van de camera-app. Vervolgens is de foto bewogen of is het onderwerp allang weer verdwenen. Als je Snapshot hebt geïnstalleerd, hoef je alleen je toestel in landschapmodus te houden en de powerknop van je toestel in te drukken en de camera wordt gestart. Je hoeft geen rare bewegingen te maken of een icoon te verslepen, maar kunt gelijk beginnen met kieken.

Wat Snapshot ideaal maakt, is het feit dat de app nauwelijks energie verbruikt. Je ziet alleen een melding dat Snapshot is geactiveerd in de notificatiebalk en die is desgewenst uit te schakelen. De app werkt met de standaard camera-app, maar ook met apps van derde partijen.

Lees verder na de advertentie.

Snapshot downloaden

Nadat je Snapshot hebt gedownload, moet je de app wel nog even instellen. Je kunt bepalen wanneer de app actief is en of hij een trilling moet geven als je je toestel in landschapmodus houdt. Verder is het mogelijk om Snapshot automatisch te starten als je je toestel aanzet. De Pro-versie laat je nog enkele instellingen tweaken; zo kan Snapshot zichzelf uitschakelen wanneer je toestel aan de oplader hangt.

Via onderstaande link kun je Snapshot gratis downloaden. De app is 1,5MB groot en vereist Android 4.2 of nieuwer. De Pro-versie kost 59 cent.

Download Snapshot in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu