Snel foto’s bewerken met Skitch en uploaden naar Evernote
Redactie

Snel foto's bewerken met Skitch en uploaden naar EvernoteEvernote, bekend van haar notitiesoftware, heeft een fotobewerkingsprogramma voor Android uitgebracht. Met Skitch kun je snel informatie toevoegen aan afbeeldingen zoals tekst en handmatige tekeningen. Het programma maakt het mogelijk om snel een foto te nemen en hier vervolgens een aantekening op te maken of om op de foto te tekenen. De foto’s kun je natuurlijk ook direct als nieuwe notitie toevoegen aan Evernote.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Skitch is een bekend tekenprogramma op de Mac waarmee je ook screenshots kunt nemen, en is onlangs door Evernote overgenomen. Naast het gratis maken van de app voor de Mac, heeft Evernote besloten ook meteen een gratis Android-app uit te brengen. Het grote voordeel van de Android-applicatie is dat je snel informatie kunt toevoegen aan foto’s. Maak je bijvoorbeeld een foto van iemand die je ergens ontmoet, dan kun je daar meteen een naam bijzetten. Ook kun je tekenen op de foto’s.

Bewerkte foto’s zijn te delen via de bekende sociale netwerken, maar je kunt ze ook direct als nieuwe notitie toevoegen aan Evernote. De applicatie is gratis te downloaden in de Android Market en heeft minimaal Android 1.5 nodig om te draaien.

Downloaden via Android Market: Skitch (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.