Snel persoonlijke Sinterklaasgedichten maken met SuperSinterklaas

Redactie
12 november 2011, 16:00
1 min leestijd
Snel persoonlijke Sinterklaasgedichten maken met SuperSinterklaas
Snel persoonlijke Sinterklaas gedichten maken met SuperSinterklaas

Nu Sinterklaas weer in het land is worden ook de eerste surprises al weer georganiseerd. Een van de meest tijdrovende eigenschappen van een surprise is het schrijven van een persoonlijk gedichtje. Als je geen zin hebt om weer in je pen te kruipen kun je nu ook gebruik maken van de app SuperSinterklaas. Hiermee kan je snel een persoonlijke gedicht genereren van zestien zinnen volgens het AABB rijmstelsel.

Om een Sinterklaasgedicht te genereren moet je je naam invoeren en het cadeau dat je geeft. Vervolgens wordt hier een gedicht bij gmaakt. Als een gedicht je niet aanstaat kun je gewoon een nieuwe genereren of afzonderlijke zinnen aanpassen. Volgens de makers zijn er meer dan vier miljard combinaties te maken met de zinnen in SuperSinterKlaas en dat is hopelijk genoeg om te voorkomen dat je gedicht gelijk is aan een ander die aan dezelfde surprise meedoet.

Lees verder na de advertentie.

Als je gedicht af is kun je deze mailen naar jezelf of naar de ontvanger van het gedicht. SuperSinterklaas is beschikbaar in een gratis versie met reclame en een betaalde versie voor 1 euro. Verder zijn er geen verschillen tussen de twee versies.

UPDATE: De apps zijn inmiddels niet meer beschikbaar. Als je apps zoekt om Sinterklaasgedichten mee te schrijven, kijk dan eens bij de Android-app van RijmComputer.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu