Snel video’s bewerken met VidTrim

Redactie
11 september 2011, 15:09
1 min leestijd
Snel video’s bewerken met VidTrim
Snel video's bewerken met VidTrim

Een handige applicatie om snel video’s te bewerken is VidTrim. Hiermee kun je opgenomen video’s rechtstreeks op je Android-apparaat aanpassen. Zo is het mogelijk om videoclips af te spelen, deze in te korten, te hernoemen en daarna rechtstreeks te delen via YouTube of de diverse sociale netwerken. Vooral het gemak waarmee videoclips in te korten zijn, maakt VidTrim een handige oplossing voor on-the-go videobewerking.

VidTrim is beschikbaar in een gratis variant met reclame’s, maar er is ook een betaalde versie die iets meer functionaliteit biedt. Zo is het mogelijk met VidTrim Pro om frames op te slaan als plaatje en kun je video’s omzetten zodat ze minder opslagruimte in beslag nemen. Een van de handige opties van beide versies is dat als je een video inkort, je de originele video kunt overschrijven. Zo hoef je het overbodige videomateriaal niet op je telefoon of tablet te laten staan.

Lees verder na de advertentie.

De gratis versie van VidTrim biedt de meeste functies van de Pro-versie, maar komt wel met advertenties. VidTrim Pro is voor 2,05 euro te downloaden in de Android Market en biedt alle functionaliteit zonder reclame. Om de applicatie te gebruiken heb je wel minimaal Android 2.1 of hoger nodig.

Downloaden via Android Market: VidTrim – Video Trimmer (gratis)

Downloaden via Android Market: VidTrim Pro – Video Editor (€2,05)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu