Ga slimmer en sneller met al je notificaties om met Snowball

Redactie
3 augustus 2015, 12:32
1 min leestijd
Ga slimmer en sneller met al je notificaties om met Snowball

We krijgen gemiddeld per dag tientallen tot zelfs wel honderden notificaties. Snowball wil orde in de ruis van al die notificaties scheppen, en je slimmer en sneller met alle Android-meldingen om laten gaan.

Lees verder na de advertentie.

Voor elke app die je installeert, krijg je er een melding bij. Van Facebook of Messenger tot WhatsApp of Candy Crush Saga; ze sturen vrijwel allemaal notificaties. Sommigen zetten die notificaties uit, anderen willen juist graag alle notificaties ontvangen. Maar soms zijn het er gewoon echt te veel. Snowball wil daarom orde scheppen in de stroom van notificaties scheppen door je te laten kiezen wat belangrijk is – een prioriteitsmelding – en wat een ‘normale melding’ is.

Dit kun je met Snowball

Snowball, dat je notificatiecentrum vervangt, toont altijd alle berichtjes van contactpersonen bovenaan. Die zijn volgens het bedrijf altijd het belangrijkste. Op die berichtjes kun je direct vanuit Snowball reageren; je hoeft dus niet eerst de app op te starten.

Daarnaast kun je zelf bepalen wat belangrijke notificaties zijn en welke meldingen je niet zo snel hoeft te zien. Dit doe je door over de notificatie te swipen en aan te geven of het een prioriteitsmelding is, of een normale melding. Daarnaast kun je ook notificaties van een app in zijn geheel blokkeren.

De app leert van jouw gebruik en kan op den duur ook automatisch de rangorde van notificaties bepalen, waardoor je steeds minder tijd kwijt bent aan het verwerken van alle meldingen. Ook handig: Snowball verwijdert “overbodige meldingen”, zoals de melding dat je apps zijn geüpdatet.

Snowball in beeld

Download Snowball

Snowball is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.4 en hoger.

Download Snowball in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu