De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Oefen je tricks in de sneeuw met Snowboard Party 2

Jarno Stinissen
5 december 2015, 15:57
2 min leestijd
Oefen je tricks in de sneeuw met Snowboard Party 2

Het wintersportseizoen is in volle gang en met Snowboard Party 2 kun je ook op je Android-toestel de pistes af. Het spelletje speelt lekker weg, ziet er mooi uit en is best verslavend.

Lees verder na de advertentie.

Snowboarden en tricks oefenen

De originele Snowboard Party was een enorm populaire game, zowel bij Android- als iOS-gebruikers. Daarom is het niet zo gek dat ontwikkelaar Ratrod Studio nu met een vervolg komt. Snowboard Party 2 doet niet heel veel nieuws, maar ziet er wel net iets mooier uit en is uitgebreider dan zijn voorganger. Het is nog steeds de bedoeling om tijdens het snowboarden allerlei trucs uit te voeren, maar de nieuwe spelmodi zorgen voor meer afwisseling in  de gameplay.

Nieuw is de `Time Attack`-modus, waarin je zo snel mogelijk het einde van het level moet behalen. Door tricks uit te voeren krijg je meer snelheid en de checkpoints geven je wat extra tijd. Het is zaak om goed te oefenen, want het spel wordt al snel behoorlijk pittig. Ook is een halfpipe-, big air- en freestyle-modus aanwezig.

De besturing van Snowboard Party 2 vergt wat gewenning. Linksonder in beeld staat een virtuele joystick, waarmee je je personage beweegt. Met de knopjes rechtsonder kun je diverse trucs uitvoeren en springen. In het begin zul je regelmatig foutjes maken, maar wanneer je de besturing onder de knie hebt, speelt Snowboard Party 2 heerlijk weg.

Een tof onderdeel van Snowboard Party 2 is de multiplayer-modus. Hier neem je het op tegen andere spelers en kun je je vrienden uitdagen om samen te snowboarden. Wie de mooiste tricks uitvoert en de meeste punten verzamelt wint en kan zijn resultaten vervolgens met anderen delen.

Snowboard Party 2 voor Android downloaden

Snowboard Party 2 kost 2,25 euro en is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie van de game heb je 569MB aan vrije opslagruimte en Android 3.0+ nodig.

Download Snowboard Party 2 in Google Play (2,25 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's