So You Think You Can Twerk: app met beste billendansvideo’s

Gijs Ettes
10 juni 2014, 19:13
1 min leestijd
So You Think You Can Twerk: app met beste billendansvideo’s
So You Think You Can Twerk

So You Think You Can Twerk is een Android-app gebaseerd op de gelijknamige website van rapper Rasskulz. De applicatie bundelt de beste billendansvideo’s en laat je deze bekijken, liken of disliken. Daarnaast is het mogelijk om video’s via de app te uploaden, hoewel deze functies niet bepaald vlekkeloos werkt. Voor de meeste gebruikers zal dit echter geen probleem zijn: zij komen toch vooral om de beste twerks te bekijken.

Na het starten van So You Think You Can Twerk kun  je direct een ‘verse twerk’ bekijken. Onderaan het startscherm vind je diverse links om Rasskulz of zijn rapgroep Gooise Goons te volgen. Via de menuknop linksboven klap je het hamburgermenu open en krijg je toegang tot de top 10 twerks. Die kun je rangschikken op basis van views, likes en dislikes. Het aanbod in de app is al best redelijk; momenteel zijn er zo’n 300 twerks te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Download So You Think You Can Twerk

Qua functionaliteit is So You Think You Can Twerk helaas nog wat beperkt. Afgezien van het bekijken van willekeurige video’s kun je er (nog) niet veel mee. Zo is er geen optie om een twerk te delen of een reactie achter te laten. Een gemiste kans, aangezien de app als ‘sociaal netwerk voor twerking’ misschien best potentie heeft. Veel concurrentie op het gebied van billendansvideo’s is er immers niet.

Via onderstaande link is So You Think You Can Twerk te downloaden. De app vereist Android 2.3+ en iets minder dan 8MB aan vrije opslagruimte.

Download: So You Think You Can Twerk (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu