So You Think You Can Twerk: app met beste billendansvideo’s

So You Think You Can TwerkSo You Think You Can Twerk is een Android-app gebaseerd op de gelijknamige website van rapper Rasskulz. De applicatie bundelt de beste billendansvideo’s en laat je deze bekijken, liken of disliken. Daarnaast is het mogelijk om video’s via de app te uploaden, hoewel deze functies niet bepaald vlekkeloos werkt. Voor de meeste gebruikers zal dit echter geen probleem zijn: zij komen toch vooral om de beste twerks te bekijken.

Na het starten van So You Think You Can Twerk kun  je direct een ‘verse twerk’ bekijken. Onderaan het startscherm vind je diverse links om Rasskulz of zijn rapgroep Gooise Goons te volgen. Via de menuknop linksboven klap je het hamburgermenu open en krijg je toegang tot de top 10 twerks. Die kun je rangschikken op basis van views, likes en dislikes. Het aanbod in de app is al best redelijk; momenteel zijn er zo’n 300 twerks te bekijken.

Download So You Think You Can Twerk

Qua functionaliteit is So You Think You Can Twerk helaas nog wat beperkt. Afgezien van het bekijken van willekeurige video’s kun je er (nog) niet veel mee. Zo is er geen optie om een twerk te delen of een reactie achter te laten. Een gemiste kans, aangezien de app als ‘sociaal netwerk voor twerking’ misschien best potentie heeft. Veel concurrentie op het gebied van billendansvideo’s is er immers niet.

Via onderstaande link is So You Think You Can Twerk te downloaden. De app vereist Android 2.3+ en iets minder dan 8MB aan vrije opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: So You Think You Can Twerk (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.