De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sonos Android-app nu ook in het Nederlands en met SD-kaart ondersteuning

Redactie
20 juli 2011, 13:38
1 min leestijd
Sonos Android-app nu ook in het Nederlands en met SD-kaart ondersteuning

De Sonos Android-app heeft een kleine update gekregen die onder meer de Nederlandse taal toevoegt en de mogelijkheid om de applicatie ook op een SD-kaart te installeren. De rest van de functionaliteit is nagenoeg ongewijzigd. Ook de pas geïntroduceerde Sonos Play:3 wordt nu ondersteund. Met de Android-app kun je een Sonos-afstandsbediening vervangen, die vaak enkele honderden euro’s kost.

Met Sonos is het mogelijk om muziek draadloos van je Android-apparaat naar een Sonos-ontvanger te streamen. Dit kan een Sonos-ontvanger zijn met ingebouwde luidspreker of een ontvanger die op je bestaande muziekinstallatie in aangesloten. De dienst is vooral populair omdat je naast de muziek op je telefoon ook diverse internetdiensten zoals Spotify en Last.fm kunt streamen. Daarnaast is het mogelijk om uitgebreide opstellingen in je huis te bouwen, zodat je bijvoorbeeld in elke kamer een ander liedje kunt laten afspelen.

Lees verder na de advertentie.

De Sonos Android-app ondersteunt naast Nederlands nu ook de volgende talen: Frans, Duits, Italiaans, Japans, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Zweeds. De optie om de app ook op de SD-kaart te kunnen installeren in plaats van het interne geheugen van de telefoon bleek een veelgevraagd verzoek te zijn. Dit bespaart enkele kostbare MB’s. Sinds april is de applicatie in de Android Market te vinden. De app is gratis te downloaden en werkt alleen in combinatie met producten van Sonos.

Downloaden via Android Market: Sonos Controller for Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu