Sonos Controller-app nu ook geoptimaliseerd voor Android-tablets

Redactie
30 november 2011, 12:41
1 min leestijd
Sonos Controller-app nu ook geoptimaliseerd voor Android-tablets

De Sonos controller-app is nu ook te gebruiken op Android-tablets. De interface is aangepast aan het grote scherm van de tablets. Ook is Slacker nu te beluisteren via Sonos en is de Spotify-ondersteuning flink verbeterd. Zo kun je ook de toplijsten en nieuwe releases rechtstreeks beluisteren. De update maakt het ook mogelijk om Sonos Labs te ontvangen. Hiermee kun je nieuwe diensten uitproberen die zich momenteel nog in de testfase bevinden.

Sonos is nu bij versie 3.6 aanbeland en biedt enkele handige nieuwe funties zoals verbeterd beheer van de muziekbibliotheek, de mogelijkheid om te tweeten waar je naar luistert en je kan nu ook een alarm instellen om gewekt te worden of slaaptimer instellen zodat je in slaap kunt vallen met je favoriete muziek. Het muziekformaat AAC+ wordt nu ook ondersteund. Tevens is de app nu in twee extra talen te krijgen: Deens en Noors.

Lees verder na de advertentie.

Een handige toevoeging voor externe muziekdiensten is Sonos Labs. Hiermee kan je officieel nog niet ondersteunde diensten alvast uitproberen via Sonos. Hierbij kunnen fouten optreden, en Sonos benadrukt dat deze services zich nog in een experimentele fase bevinden. Geïnteresseerde diensten kunnen zich hiervoor bij Sonos aanmelden.

De Sonos Controller voor Android is gratis te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 2.2 nodig om de app te kunnen gebruiken. De Controller-app is alleen te gebruiken in combinatie met een Sonos muzieksysteem.

Downloaden via Android Market: Sonos Controller for Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's