De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Sonos Controller update laat muziek van Android-toestel afspelen

Redactie
23 juli 2013, 15:06
1 min leestijd
Sonos Controller update laat muziek van Android-toestel afspelen
Sonos

Sonos, het draadloze muzieksysteem dat steeds populairder wordt, heeft dinsdag een update voor zijn Android-app uitgebracht. Door de update wordt het voortaan mogelijk om muziek vanaf je Android-smarphone of Android-tablet naar het Sonos muzieksysteem te streamen. Dit was een langverwachte functie van zowel de app als Sonos die hierbij een stapje dichterbij een breed en divers draadloos muzieksysteem komen.

De Sonos Controller update is beschikbaar voor Android-toestellen met Android 2.1 en hoger en de app-update is enkel geschikt voor Android. De Sonos-software moet daarbij ook nog eens aparte geüpdatet worden.

Lees verder na de advertentie.

Sonos Controller update installatie

Nadat de nieuwe app met versienummer v4.1.1 is geïnstalleerd, start je de Sonos Controller app op. Kijk eerst wel of je met het goede netwerk verbonden bent, het netwerk waar ook de Sonos mee is verbonden. Ga hierna naar het muziekmenu en klik op ‘dit mobiele apparaat’. Je moet hiervoor wel muziek op je Android-toestel hebben staan.

Je krijgt dan een overzicht te zien met alle nummers die op je Android-smartphone en -tablet staan. Ook gedownloade nummers van Spotify worden weergegeven: een handigheid voor degenen die van de muziekstreamingdienst gebruikmaken.

Download: Sonos Controller voor Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's