Sonos Controller voor Android beschikbaar

Redactie
20 april 2011, 11:04
1 min leestijd

Heb jij een Sonos multiroom-muzieksysteem en wil je graag volledige controle over je muziekcollectie? Download dan de gratis Sonos Controller voor Android. “Wij zijn verheugd dat we muziekliefhebbers een geweldige nieuwe manier kunnen bieden om alle muziek ter wereld te beluisteren”, laat bestuursvoorzitter John MacFarlane van Sonos weten. “Android-bezitters pakken nu gewoon hun telefoon en spelen hun muziek thuis via Sonos af.”

Er bestaan al speciale Sonos Controllers voor in huis, maar die kosten vaak 300 tot 400 euro. Door je Android-telefoon als afstandsbediening te gebruiken, bespaar je dus honderden euro’s. Qua functionaliteit zit de Sonos-applicatie net zo goed in elkaar als de Sonos Controller. Zo bepaal je of alle muziek door het hele huis en perfect gesynchroniseerd wordt afgespeeld, of dat er in iedere kamer een ander nummer te horen is. Handig als je partner niet van jouw herrie houdt.

Lees verder na de advertentie.

Ook handig: zoek naar nummers en radiostations door ze in te typen of uit te spreken. De muziek stopt nooit, omdat je Android-telefoon niet de bron is van de muziek, maar alleen de muziek aanstuurt.

De Sonos-applicatie werkt op alle Android-telefoons met versie 2.1 of hoger.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu