Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

SoundCloud Pulse is een nieuwe app voor contentmakers

Erwin Vogelaar
2 november 2015, 19:01
1 min leestijd
SoundCloud Pulse is een nieuwe app voor contentmakers

SoundCloud heeft de app SoundCloud Pulse gelanceerd. De extra app is bedoeld voor contentmakers die audio zoals muziek en podcasts uploaden naar de service.

Lees verder na de advertentie.

Dit is SoundCloud Pulse

De nieuwe app van SoundCloud is puur gericht op makers, om het onderhouden van hun audioproducties prettiger te maken. Zo is het via Pulse, vergeleken met de algemene SoundCloud-app, makkelijker om reacties te lezen en daarop te reageren. Ook zijn nieuwe volgers te zien en zijn zij makkelijk terug te volgen en is alle audio makkelijk te delen met bijvoorbeeld sociale netwerken.

Daarnaast is een belangrijke functie dat statistieken van elk audiobestand in een duidelijk  overzicht staan. De tellers tonen het  aantal plays van de afgelopen 24 uur, dertig dagen, twaalf maanden en aller tijden. Bij elke categorie toont de app tevens de meest afgespeelde audio en hoeveel interactie er met de bestanden is geweest, in de vorm van likes, reposts, reacties en downloads.

Hoewel de mogelijkheden beperkt zijn, helemaal voor een aparte app, schept het vooral overzicht in het beheren van vele bestanden. SoundCloud belooft dat er in de nabije toekomst meer functies aan de app toegevoegd worden, zoals nog betere statistieken, de mogelijkheid om de informatie bij losse bestanden aan te passen en dat gebruikers vanuit de app bestanden kunnen uploaden.

Download SoundCloud Pulse in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu