SoundRiddle: ‘Het Geluid’ van Q-music, maar dan in digitale vorm

Gijs Ettes
14 april 2014, 19:02
1 min leestijd
SoundRiddle: ‘Het Geluid’ van Q-music, maar dan in digitale vorm
SoundRiddle Android

In SoundRiddle is het de bedoeling om naar geluidsfragmenten te luisteren en te raden welk woord wordt gezocht. De raadsels kunnen betrekking hebben op sport, objecten, films, series en ga zo maar door. Je kunt je aanmelden met je Facebook- of e-mailaccount en vervolgens direct beginnen met spelen. Door op de grote Play-knop te drukken, hoor je een geluid en kun je invoeren wat je denkt dat je hoort. Elke ronde heb je 100 muntjes tot je beschikking voor het aanschaffen van hints. Zo kun je het audiofragment verlengen of een letter vrijspelen.

Daarnaast is het mogelijk om een foto, die wordt afgeschermd door kleine tegeltjes, te bekijken. Door tegeltjes te ‘kopen’ zie je een steeds groter gedeelte van de afbeelding van het desbetreffende voorwerp. Naarmate je vordert in SoundRiddle zijn deze hints broodnodig, want deze digitale versie van het spel ‘Het Geluid’ van Q-Music is behoorlijk pittig.

Lees verder na de advertentie.

Soundriddle

Het is mogelijk om SoundRiddle alleen te spelen of met vrienden. In het laatste geval help je elkaar in de zoektocht naar het juiste antwoord. Tot slot is het mogelijk om zelf audiofragmenten samen te stellen en je vrienden uit te dagen. Vanuit de app zie je precies hoe zij presteren in jouw zelfgemaakte spel.

SoundRiddle gratis te spelen, maar bevat wel reclames en beperkingen voor het aanmaken van eigen raadsels. Middels een in-app aankoop van 1,79 euro kun je deze echter verwijderen.

De game vereist Android 4.0 of hoger en minstens 4,1MB opslagruimte.

Download: SoundRiddle (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu