De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Space Drill is de meest verslavende game die je dit weekend speelt

Wouter Nijsen
23 augustus 2015, 11:34
2 min leestijd
Space Drill is de meest verslavende game die je dit weekend speelt

Het nieuwe spelletje Space Drill ziet er op het eerste gezicht niet zo bijzonder uit, maar is erg leuk om te spelen en behoorlijk verslavend. De game combineert  een simpel spelprincipe  met een hoge moeilijkheidsgraad.

Lees verder na de advertentie.

Dit doe je in Space Drill

In Space Drill is het de bedoeling om – zoals de naam van het spelletje al doet vermoeden – met een grote boor tot de kern van een vijandig ruimtestation te komen. Dat doe je door een lange weg naar beneden af te leggen terwijl je wordt gehinderd door allerlei obstakels.

Space Drill is een verticale game, wat wilt zeggen dat je constant van boven naar beneden beweegt en het jouw taak is om dit zo goed mogelijk te doen. De besturing is heel simpel: je drukt  op de linker- of rechterkant van het scherm om te bewegen en tikt kort om door dikke muren te boren. Door goed te timen voorkom je dat je tussentijds afgaat.

Belangrijk is dat je tijdens het spelen rekening moet houden met de temperatuur van de boor. Je moet zorgen dat ‘ie niet te warm wordt, anders is het namelijk direct game over. Tijdens het spelen warmt je boor automatisch op, maar door in de levels  blauwe blokjes op te pikken koel je ‘m weer af.

Dit alles klinkt makkelijker dan het is. Het neerzetten  van een goede score is behoorlijk moeilijk en al snel worden er allerlei vijanden en obstakels geïntroduceerd. Je moet dan ook flink oefenen voordat je de game echt onder de knie hebt. Pas dan kun je met een serieuze score de ranglijsten op.

Space Drill voor Android downloaden

Space Drill staat gratis in Google Play en bevat geen in-app aankopen. Gratis is dus écht gratis. Voor het spelletje heb je 31MB aan vrije opslagruimte en Android 2.3 of hoger nodig. Downloaden kan via de link hieronder.

Download Space Drill  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu