Space Invaders Infinity Gene: klassieke game in een modern jasje

Redactie
7 september 2011, 19:23
1 min leestijd
Space Invaders Infinity Gene: klassieke game in een modern jasje
Space Invaders Infinity Gene: klassieke game in een modern jasje

Een van de bekendste games ter wereld is Space Invaders. Deze legendarische shooter heeft nu een make-over gekregen door de Japanse ontwikkelaar TAITO. De game begint zoals je van Space Invaders bent gewend, maar hierna komen er steeds nieuwere levels die steeds meer mogelijkheden met zich meebrengen. Zo kun je in het loop van het spel meer wapens en opties vrijspelen.

Naast de klassieke Space Invaders spelers wordt ook geprobeerd een nieuwe generatie van gamers aan te spreken met kleurrijke graphics en meer actie in de levels. Met Infinity Gene wordt soort van evolutionaire invalshoek in de game betrokken, compleet met Charles Darwin quotes, waardoor het leuk moet blijven om de game te blijven spelen. De levels worden op een natuurlijke manier moeilijker, hoewel we ook van evolutie kunnen spreken

Lees verder na de advertentie.

Space Invaders Infinity Gene is voor 5,53 euro te downloaden in de Android Market. Dit is wel wat aan de hoge kant, en jammer dat de echte evolutie aan het einde zit omdat veel spelers voordat de vijftien minuten beslistijd om zijn hun geld wellicht al hebben teruggevraagd. Om de game te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. Eerder werd het spel ook al uitgebracht voor iOS, PSN en XBLA.

Downloaden via Android Market: Space Invaders Infinity Gene (€5,53)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu