De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Spaceteam: samen je ruimteschip redden van een ontploffende ster

Gijs Ettes
26 juli 2013, 16:04
1 min leestijd
Spaceteam: samen je ruimteschip redden van een ontploffende ster
spaceteam

Als je van knopjes houdt en schreeuwen naar je vrienden, is Spaceteam volgens de makers de Android-game voor jou. In Spaceteam moet je namelijk in teams voorkomen dat je ruimteschip ontploft, en dat gaat er hectisch aan toe.

Spaceteam speel je met 2 tot 4 spelers, en dit werkt met andere Android- én iOS-apparaten. Verbinding maken tussen Android- en Apple-apparaten gaat wel alleen via wifi.

Lees verder na de advertentie.

Iedere speler krijgt een willekeurig ‘control panel’, waarop allerlei knopjes, schakelaars sliders en draaiknoppen staan afgebeeld. Het is zaak om zo snel mogelijk de instructies van de game op te volgen, zodat je ruimteschip niet ontploft. De twist is dat jouw instructies bij je vriend op zijn beeldscherm verschijnen. Lekker samenwerken is dus een must.

Spaceteam goede test voor samenwerken

Dit maakt Spaceteam een goede relatietest voor potentiële beste vrienden, en misschien is het verstandig om wat potjes te doen met je vriendin voordat je gaat samenwonen. Wellicht kom je er wel achter dat jullie allerminst geschikt zijn om samen een ruimteschip te redden dat uit elkaar valt en vlucht voor een ontploffende ster.

Spaceteam heeft bovendien verschillende prijzen gewonnen, zoals de International Mobiel Gaming Awards van 2013 en een rits andere nominaties.

Download: Spaceteam (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu