Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

De 5 spannendste Halloween-apps voor Android

Redactie
29 oktober 2015, 19:30
2 min leestijd
De 5 spannendste Halloween-apps voor Android

Aankomende zaterdag  31 oktober 2015 is het weer tijd voor het griezelfeest Halloween. Of je nou verkleed gaat feestvieren of lekker thuis blijft, met deze vijf spannende Halloween-apps vermaak jij je sowieso.

Lees verder na de advertentie.

1. Halloween Countdown

Allereerst is het natuurlijk zaak om op 31 oktober te geraken. Tover je wallpaper om tot griezelige aftelkalender, als het wachten je eigenlijk te lang duurt.  De aftelkalender toont  hoeveel dagen, uren en minuten je  nog moet wachten voordat het zover is. Tegelijkertijd zorgt de app voor een lekker griezelige achtergrondafbeelding op je homescreen. Ook  bevat de app een gratis game, gebaseerd op het bekende ‘mep de mol’.

Download Halloween Countdown 2015 in Google Play (gratis)

2. Halloween Candy Mania

Halloween Candy Mania heeft veel weg van Candy Crush. En eerlijk gezegd is de game niet  meer dan een vereenvoudigde, met een Halloween-sausje overgoten versie van dat spel. Desalniettemin is Halloween Candy Mania best  verslavend. De ontwikkelaars waarschuwen niet voor niets  niet te lang achter elkaar te spelen vanwege het verslavingsgevaar. Met een lekker creepy deuntje op de achtergrond is het doel om combinaties te maken en  zo het aantal gekleurde snoepjes binnen te halen dat benodigd is om het volgende level te halen. Maak je combo’s van  vier  of meer snoepjes, dan zorgen special effecten voor extra winst. Er zijn 80 gratis levels, daarna moet je betalen.

Download Halloween Candy Mania  in Google Play (gratis)

3. Angry Pumpkins

Nog zo’n bekend gezicht is Angry Pumpkins. Deze Halloween-game heeft veel (zeg maar alles) weg van het immer verslavende Angry Birds, maar dan met boos kijkende  pompoenen. Schiet de pompoen met een katapult de lucht in om vogeltjes, katten en vleermuizen te raken en bouwwerken te doen instorten. Het opzwepende deuntje op de achtergrond heeft een griezelige ondertoon om het geheel nog iets meer in Halloween-sferen te brengen.

halloween-apps

Download Angry Pumpkins  in Google Play (gratis)

4. Shoot the ZomBirds

Een wat unieker  spel is Shoot the ZomBirds. Alle vogels zijn tijdens Halloween veranderd in zombie’s en komen de pompoenkinderen ontvoeren. Schiet ze neer om dit te voorkomen en het volgende level te halen. Richten en schieten doe je door je vinger over het scherm te vegen en los te laten. In de game krijg je verschillende uitdagingen voorgeschoteld die je met je pijl en boog moet bestrijden.

Download Shoot the ZomBird in Google Play (gratis)

5. Ontsnap Halloween Kasteel

Escape Rooms worden steeds populairder en Ontsnap Halloween Kasteel speelt daar slim op in. In een app-versie van de populaire game moet jij op Halloween zien te ontsnappen uit een eng griezelkasteel door opdrachten in de juiste volgorde uit te voeren en snoepjes te verzamelen die je aan de geesten kunt geven om ze rustig te houden. De enige uitweg is door de puzzels op te lossen, verborgen voorwerpen te vinden en de antwoorden op de juiste manier te combineren.

halloween-apps

Download Ontsnap Halloween Kasteel in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu