De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Speciale Valentijn-editie van Angry Birds in februari in de Market

Redactie
21 januari 2011, 21:03
1 min leestijd
valentijn

Na Halloween en Kerst vieren de boze vogels binnenkort Valentijnsdag. Gezien het verleden van deze dieren zal het er waarschijnlijk gewelddadig aan toe gaan. De speciale versie van Angry Birds krijgt roze tinten, vrouwelijke varkens en veel liefde van de ontwikkelaars. “Deze versie arriveert op 14 februari in de Android Market”, zegt een ontwikkelaar van Rovio in een YouTube-video. Het is mogelijk dat het gaat om een nieuwe applicatie, maar wij van Android Planet denken dat Rovio op Valentijnsdag een update uitbrengt voor Angry Birds: Seasons.

In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

Lees verder na de advertentie.

In ieder level zijn drie sterren te halen. Je scoort veel punten als je vogels weet te sparen. Je hebt namelijk maar een paar vogels tot je beschikking om af te vuren. Als je de groene varkens met één vogel uitschakelt, dan leveren de overgebleven vogels veel punten op. Gebruik je alle vogels? Vaak haal je dan slechts één ster. Het is een aardige uitdaging om ieder level met drie sterren af te ronden.

Er zijn op dit moment twee versies van Angry Birds verkrijgbaar in de Android Market: de normale versie (gratis) en de Seasons-versie (ook gratis). Rovio verdient aan deze applicatie dankzij de advertenties.

Via: Phandroid

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu