Speciale versie van SwiftKey voor Honeycomb-tablets

Redactie
4 februari 2011, 9:02
1 min leestijd
Speciale versie van SwiftKey voor Honeycomb-tablets

Touchtype onthult dat het bedrijf werkt aan een geoptimaliseerde versie van hun SwiftKey-toetsenbord voor tabletcomputers die draaien op versie 3.0 van Google Android. Het toetsenbord is in drieën gedeeld: links staan de toetsen die je met de linkerhand bedient, in het midden zijn de numerieke toetsen te vinden en rechts vind je alle toetsen die je met de rechterhand aanraakt. Handig, want hierdoor hoef je geen grote afstanden af te leggen met je vingers. De toetsen zien er op het eerste gezicht vrij klein uit, maar een medewerker demonstreert in een video dat de grootte van de toetsen ondergeschikt is aan de functionaliteit van het “slimme” toetsenbord.

Lees verder na de advertentie.

SwiftKey werkt volgens veel gebruikers beter dan het voorgeïnstalleerde toetsenbord. Het slimme toetsenbord analyseert woorden en voorspelt wat je typt of wat je gaat typen. Een voorbeeld: als je vaak `ik hou van jou` tikt, dan kun je de volgende keer na het typen van `ik hou` met één druk op de knop de woorden `van` en `jou` aan een tekst toevoegen. Ook doet SwiftKey aan autocorrectie, zodat typefouten verleden tijd zijn.

SwiftKey is al een tijdje uit voor Android-toestellen en kost 1,44 euro. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Via: Talk Android

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu