Speciale versies van LauncherPro met Gingerbread-thema uitgebracht

Redactie
13 december 2010, 20:02
1 min leestijd
Speciale versies van LauncherPro met Gingerbread-thema uitgebracht
launcherpro-gingerbread
launcherpro-gingerbread-2

Het duurt nog wel even voordat alle Android-gebruikers kunnen genieten van Gingerbread. Het is afhankelijk van de fabrikant – of de makers van de custom roms – wanneer jouw toestel de nieuwste versie van Android krijgt. Om nu alvast in de stemming te komen heeft Benny879 van het LauncherPro Forum drie speciale versies van LauncherPro gemaakt, een populaire homescreen-vervanger voor Android. Zo is er een versie beschikbaar in de officiële Gingerbread-kleuren groen en zwart. Zie je jouw homescreen liever in andere kleuren? LauncherPro is ook beschikbaar in de kleurencombinaties grijs/groen en zwart/grijs.

LauncherPro is een homescreen-vervanger, waarmee jij jouw gerootte Android-telefoon kunt personaliseren. Zo is het mogelijk om een eigen dock te maken of om widgets toe te voegen in de stijl van HTC Sense, zoals een widget met laatste Twitter-berichten en een agenda-widget.

Lees verder na de advertentie.

Hieronder staan de diverse versies van LauncherPro. Zorg er eerst voor dat je telefoon geroot is. Vervolgens moet je de oude installatie van LauncherPro verwijderen. Doe dit vóór het installeren van de nieuwste versie.

Klik op een versie om het APK-bestand te downloaden. Het is aan te raden om dit vanuit je mobiele browser te doen, zodat je het APK-bestand direct op het geheugen van je mobiele telefoon kunt opslaan. Daarna moet je het APK’tje installeren en vervolgens krijg je de melding in beeld of je LauncherPro als je standaard homescreen wilt instellen. Klik dan op ‘Ja’.

Zwart & groen
Grijs & groen
Zwart & grijs

Bron: DroidLife

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu