De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Speedtest.net voor Android krijgt fijne update met nieuw uiterlijk

Gijs Ettes
27 september 2013, 16:44
1 min leestijd
Speedtest.net voor Android krijgt fijne update met nieuw uiterlijk
speedtest.net

Nu de 4g-netwerken in Nederland langzamerhand het hele land gaan bedekken, is het natuurlijk leuk om af en toe even je snelheid te kunnen testen. Speedtest.net voor Android  is hier na een nieuwe update in ieder geval helemaal op voorbereid.

Wij konden in ieder geval al een ‘fijne’ conclusie doen met de app: op momenten is het 4g-netwerk van KPN in Den Haag al sneller dan de maximale adsl-snelheid in de buurt van Den Haag HS.

Lees verder na de advertentie.

Een van de vernieuwingen in Speedtest.net is dat je nu al deze tests kunt opslaan, en later zelfs kunt exporteren naar andere bestanden. Zo kun je bijvoorbeeld over een langere periode in de gaten houden hoe je 4g-netwerk (of 3g) daadwerkelijk is.  Speedtest.net voor Android heeft ook een verbeterde tablet-interface gekregen.

Op het gebied van uiterlijk heeft de Android-versie van Speedtest.net eveneens een fijne opknapbeurt gehad. Je navigeert op simpele wijze met de knoppen die onderin het scherm staan en de app reageert soepel op al je commando’s. Het enige afleidende element is een kleine reclame onderin het scherm, maar dat is eigenlijk alles.  Als deze reclame je écht stoort, kun je hem bovendien weghalen voor slechts 99 eurocent.

Download: Speedtest.net (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu