De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Speel tennis via de Chromecast met je smartphone als controller

Redactie
19 maart 2015, 13:32
1 min leestijd
Speel tennis via de Chromecast met je smartphone als controller

Motion Tennis Cast werkt samen met de Chromecast en streamt gamebeelden naar de tv, waarbij de smartphone wordt gebruikt als controller om te tennissen.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel er al verschillende games beschikbaar zijn die naar de Chromecast kunnen worden gestreamd en met de smartphone of tablet als controller kunnen worden gespeeld, doet Motion Tennis Cast iets nieuws. De game gebruikt de smartphone als motion-controller. Zwaai met je arm om de bal te serveren en terug te slaan. Waar kennen we dit van? Juist: de Wii.

Zo werkt Motion Tennis Cast

Motion Tennis Cast biedt verschillende moeilijkheidsniveau’s en gamemodi, waardoor je rustig kunt beginnen met een normaal potje op het amateurniveau. Daarnaast biedt de game inzicht in je beweging, zoals het aantal calorieën dat je hebt verbrand tijdens een potje tennis.

Het is met Motion Tennis Cast ook mogelijk om online tegen anderen te spelen. De makers komen spoedig ook met Android Wear-ondersteuning, waarbij de smartwatch de bewegingen voor het tennissen registreert. Dat is in ieder geval wat veiliger dan met een smartphone voor de tv zwaaien.

Download de game

Motion Tennis Cast is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.2 en hoger. Ook is er logischerwijs een Chromecast benodigd.

Download Motion Tennis Cast in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu