Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Spherify maakt fraaie planeten van je panoramafoto’s

Wouter Nijsen
17 september 2015, 19:24
1 min leestijd
Spherify maakt fraaie planeten van je panoramafoto’s

Spherify is een nieuwe Android-app die iets unieks doet met geschoten panoramafoto`s. De app vormt ze namelijk als cirkels, waardoor ze lijken op planeten.

Lees verder na de advertentie.

Dit doet Spherify

Ben je op zoek naar een unieke foto-app voor je Android, dan moet je zeker het nieuwe Spherify eens proberen. Met deze applicatie tover je normale panoramafoto`s om tot een soort planeet, wat er tof en best uniek uitziet.

Spherify is heel gemakkelijk in gebruik. In de app kun je met het plusicoontje rechtsboven elke panoramafoto importeren, maar de app kan ook overweg met 360 graden-foto`s. Wanneer je er eentje hebt uitgekozen, dien je simpelweg de boven- en onderkant van de foto bij te snijden. Druk vervolgens op `Spherify` en de afbeelding verandert in een soort planeet.

Het duurt even voordat de foto is bijgewerkt, maar daar krijg je iets unieks voor terug. Nadat de panoramafoto is aangepast, is het mogelijk  om `m te draaien en eventueel de randen te bewerken. Gemaakte creaties zijn vanuit de app op Facebook en Instagram te plaatsen, maar je kan ze ook via e-mail of een normaal berichtje met anderen delen.

Spherify downloaden voor Android

Wil je Spherify een kans geven, dan kun je de app via de link hieronder downloaden. De applicatie is gratis, weegt 28MB en werkt met apparaten op Android 4.3 of hoger.

Download Spherify in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu