Spits brengt officiële Spitsnieuws Android-app uit

Redactie
29 januari 2012, 18:15
1 min leestijd
Spits brengt officiële Spitsnieuws Android-app uit
Spits brengt officiële Spitsnieuws Android-app uit

De Spits had al een Android-app waarmee je de gratis krant kunt downloaden, maar nu is er ook een officiële Spitsnieuws app uitgebracht. Spitsnieuws brengt je het laatste nieuws van de website van Spits en relevante foto’s en filmpjes. Ook het weer en de fileberichten zijn op te zoeken. De app biedt ook de beste columns uit de papieren krant aan.

De app biedt nieuws uit diverse categorieën zoals algemeen, entertainment, raar en sport. Als je de app opent zie je bovenaan grote foto’s met het belangrijkste nieuws. Deze veranderen steeds automatisch waarbij je helaas niet kunt vegen. Als je een artikel opent kan je de tekst niet vergroten. Wel is het eenvoudig om een bericht via Facebook of Twitter te delen. De weersvoorspelling kijkt tot vijf dagen vooruit. Je kan ook het weerbericht van de eigen Spits-weermeisjes bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Onderin de app is een balk te vinden met snelkoppelingen naar de tien meest gelezen artikelen en de colums. Ook kan je de redactie tippen als je iets nieuwswaardigs wil vertellen. Hoewel de Spitsnieuws Android-app al het nieuws goed brengt is deze soms nog wel wat aan de trage krant. Wellicht dat dit in een toekomstige update verholpen zal worden.

Downloaden via Android Market: Spitsnieuws (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu