De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Spoticast verbetert Spotify-streaming naar Chromecast

Redactie
29 oktober 2014, 16:31
1 min leestijd
Spoticast verbetert Spotify-streaming naar Chromecast
spoticast update

Spoticast is een Android-app waarmee je muziek van Spotify naar de Chromecast kunt streamen. Die functie is namelijk nog steeds niet beschikbaar in Spotify, wat vele gebruikers enorm vervelend vinden. Spoticast is echter niet toegestaan in Google Play, omdat het inbreuk zou maken op het copyright van Spotify.

Toch houden de ontwikkelaars niet op met het ontwikkelen van hun app, want de laatste Spoticast update zorgt ervoor dat de problemen met streaming op achtergrond zijn opgelost. Zo kun je weer gemakkelijk Spotify-muziek naar de hdmi-stick van Google streamen.

Lees verder na de advertentie.

Spoticast update

Spoticast 1.4.1 lost een probleem op met streaming op de achtergrond, waardoor de app ook op de achtergrond goed blijft draaien. Verder werken de afspeel- en pauzeknop weer goed, verwerkt de app buffering beter en zijn er enkele specifieke Google-diensten uit de app gehaald. Deze zijn namelijk niet meer belangrijk sinds de app niet meer in Google Play te vinden is.

spoticast2

Op de hoogte worden gehouden van Spoticast? Volg hen dan via Google+, waar zij hun nieuwe app-versies aankondigen. Het nieuwe apk-bestand is hier te downloaden.

Ook een Chromecast kopen?

Wil je zelf aan de slag met de hdmi-stick van Google, dan kun je bij onderstaande aanbieders terecht. Check ook onze Chromecast review om alles te weten te komen over de functies en mogelijkheden van de gadget.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu