Spotify voegt Android Wear-ondersteuning toe aan app

Redactie
26 juni 2015, 10:01
1 min leestijd
Spotify voegt Android Wear-ondersteuning toe aan app

Spotify heeft Android Wear-ondersteuning aan zijn Android-app toegevoegd. Daarmee wordt het voor gebruikers mogelijk om de streamingmuziekdienst vanaf de smartwatch te besturen.

Lees verder na de advertentie.

Het was al langer mogelijk om Spotify te besturen via je smartwatch, maar dit werkte nog maar beperkt. Zo kun je bijvoorbeeld enkel een nummer pauzeren of een volgende opzetten. Spotify heeft daarom volledige Android Wear-ondersteuning toegevoegd, waarmee je veel verschillende functies met je Android Wear-apparaat kunt gebruiken.

Spotify Android Wear-ondersteuning

“Blader door geweldige afspeellijsten, speel je muziek af en bedien luidsprekers die compatibel zijn met Connect – allemaal vanaf je pols”, aldus Spotify over de update. Met je Android Wear-smartwatch wordt het daarnaast mogelijk om het volume van de muziekdienst aan te passen, radiostations te selecteren of door de collectie van de muziekdienst te bladeren.

androidwearspotify2

Spotify voor Android werkt als een gewone muziekspeler, al heb je voor alle functies een betaald abonnement nodig (10 euro per maand). Met de gratis versie kun je alleen willekeurige muziek beluisteren in de shuffle-modus.

De laatste versie van de app download je via onderstaande link. Recentelijk heeft Spotify ook het afspeelvenster vernieuwd, waarmee je nu via de hoezen van cd’s door de afspeellijst heen kunt bladeren.

Download Spotify in Google Play (gratis)

Laatste nieuws over Spotify

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu