De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Spotify komt met ‘expert playlists’ voor ieder humeur en moment

Gijs Ettes
5 augustus 2013, 10:44
1 min leestijd
Spotify komt met ‘expert playlists’ voor ieder humeur en moment
spotify

De komende dagen rolt Spotify een nieuwe feature uit voor zijn mobiele apps, de zogeheten expert playlists. Deze afspeellijsten worden door de redactie van Spotify samengesteld en bevatten de juiste nummers voor ieder droevig of vrolijk moment.

Met de nieuwe feature wil Spotify je bijvoorbeeld de perfecte afspeellijst bieden bij het joggen van je dagelijkse rondje, het voorbereiden op een avondje stappen of het verwerken van wat liefdesverdriet. Deze afspeellijsten worden door de mensen achter de populaire muziekdienst samengesteld.

Lees verder na de advertentie.

Nog betere aanbevelingen voor nieuwe artiesten

Spotify zegt daarnaast zijn aanbevelingen uit te breiden met alle nieuwe albums en singles van je favoriete en aanverwante artiesten, naast een selectie van Spotify zelf. Deze aanbevelingen doet de app al met zijn Discover-pagina (Ontdekken in het Nederlands), maar volgens het persbericht worden deze aanbevelingen via de aangekondigde Browse-pagina nog beter en uitgebreider

“We laten ons in het echte leven niet afhankelijk zijn van één bron voor onze aanbevelingen, en het ontdekken van muziek kan ook niet zo eendimensionaal zijn”, meldt Spotify-topman Gustav Söderström over de nieuwe functie van Spotify. “Onze driedimensionale aanpak combineert de ‘human touch’ met de sterke sociale features en unieke technologie die we hebben ontwikkeld in de afgelopen vijf jaar.”

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu