Android-versie Spotify krijgt donker uiterlijk en nieuwe functies

Gijs Ettes
29 april 2014, 17:37
1 min leestijd
Android-versie Spotify krijgt donker uiterlijk en nieuwe functies
Spotify redesign

Het Spotify redesign, dat begin deze maand werd doorgevoerd in de iOS-app, komt ook naar Android. De update, die stapsgewijs wordt uitgerold, brengt grotendeels zwarte menu`s met witte en groene accenten met zich mee, zorgt ervoor dat de streaming muziek-app sneller werkt en de mogelijkheid biedt om te bladeren om zo afspeellijsten te vinden die bij je stemming passen. Middels de functie ‘Your Music’ kun je liedjes, albums en artiesten opslaan in een persoonlijke bibliotheek in plaats van een aparte afspeellijst.

Spotify is er – ook op mobiel – als gratis en betaalde streamingdienst. Op smartphones heb je de beperking dat je alleen nummers kunt beluisteren in Shuffle-modus en met reclames. De tabletversie is iets uitgebreider en laat je nummers zoeken en geselecteerde afspeellijsten beluisteren. Wil je echter zonder beperkingen en reclames naar muziek luisteren, dan moet je een betaald abonnement afsluiten.

Lees verder na de advertentie.

https://www.youtube.com/watch?v=V1I6-wv0p8k

In bovenstaande video kun je kennismaken met het Spotify redesign voor iOS. De update voor Android is in Nederland en België op het moment van schrijven nog niet beschikbaar in Google Play, maar al wel als apk-bestand te downloaden.

Download: Spotify (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu