Studenten krijgen Spotify Premium voor de helft van de prijs

Rick van der Veer
19 april 2017, 10:31
1 min leestijd
Studenten krijgen Spotify Premium voor de helft van de prijs
Spotify

Spotify

Gratis

Reviewscore

8,5

Streamingdienst Spotify biedt vanaf vandaag ook in Nederland studentenkorting aan. Met de korting betaal je maar vijf euro per maand en krijg je alle voordelen van een Premium-abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Spotify studentenkorting

Waar voorheen alleen studenten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland met korting een abonnement konden nemen, breidt Spotify het programma uit met nog eens 33 landen. In dat rijtje vallen ook Nederland en België, waardoor een abonnement op Spotify ineens een stuk interessanter wordt.

Om een studentabonnement af te sluiten hoef je alleen de Student-pagina van Spotify te bezoeken. Hier meld je je aan voor Premium zoals gebruikelijk, met als extra stap dat je status als student wordt gecontroleerd. Vervolgens heb je toegang tot Spotify Premium, voor maar vijf euro per maand.

Spotify studentenkorting

Spotify meldt niet hoelang je een studentabonnement mag gebruiken. Amerikaanse studenten moeten hun abonnement ieder jaar opnieuw verlengen, waarbij je status als student opnieuw gecheckt wordt. Hier zit een limiet aan van vier jaar. Of Nederlandse studenten tegen dezelfde limiet aan gaan lopen is nog onbekend.

Spotify is niet de eerste streamingdienst die studentkorting aanbiedt in Nederland. Vorig jaar al kwam er al een Apple Music-studentabonnement beschikbaar in Nederland. Dat abonnement geldt ook voor Android-gebruikers. Andere populaire diensten, zoals Google Play Muziek, bieden nog geen vergelijkbare kortingen aan. Als je student bent kun je dus het beste naar Spotify of Apple Music kijken.

Spotify downloaden

Via onderstaande link download je Spotify gratis uit de Play Store. Een abonnement kost normaal gesproken 10 euro per maand, maar met korting betaal je 5 euro. Je kunt ook een familieabonnement nemen, waarbij je met maximaal zes mensen voor 15 euro per maand kunt streamen.

Download Spotify in Google Play (gratis)

Bron: Spotify
Categorie: Muziek en audio
Spotlight: Spotify

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's