Spotify update laat albumhoezen weer zien in Android 4.4

Spotify updateDe laatste Spotify update maakt het eindelijk weer mogelijk om albumhoezen binnen Android 4.4 te laten zien. Dat was al een geruime tijd niet meer mogelijk, waardoor zowel de app, notificatiebalk als de widgets op het homescreen en lockscreen niet meer de betreffende albumhoes lieten zien. Hierdoor werkte de nieuwe lockscreen-feature van Android 4.4, waarbij beeldmateriaal van de betreffende content als achtergrond wordt gebruikt, niet.

Android 4.4 is op dit moment nog enkel beschikbaar voor geselecteerde Nexus-toestellen, waaronder de Nexus 5.

Spotify update brengt ook belangrijke bugfixes

De laatste Spotify update komt snel na een eerdere update van enkele dagen geleden, die onder andere een reeks aan belangrijke bugfixes doorvoerde. Ook maakte de muziekstreamingdienst het mogelijk om middels Spotify Connect muziek naar andere apparaten te streamen. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om vanuit hun app muziek naar speakers te streamen die Spotify Connect ondersteunen.

Onder andere Pioneer en B&O Play leveren speakers die Spotify Connect ondersteunen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Spotify (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.