Spotted by Locals geeft je insider-tips over je favoriete Europese steden

Redactie
4 augustus 2012, 12:16
1 min leestijd
Spotted by Locals geeft je insider-tips over je favoriete Europese steden
Spotted By Locals

Het idee achter Spotted by Locals is even simpel als geniaal: ervaar een stad als een ‘local’ en vermijd de standaard toeristische plekjes, cafés en restaurants. Spotted by Locals begon als een series van blogs en PDF-reisgidsen en heeft nu zijn eigen Android-app die up-to-date wordt gehouden door lokale bloggers, verspreid over 42 Europese steden. De Android-app werkt ook offline, waardoor je altijd toegang hebt tot de ingebouwde Google Maps die alle interessante plekken toont.

De apps van Spotted by Locals zijn gratis, maar vereisen een in-app aankoop om alle functionaliteiten te activeren. Elke stad heeft daarom een trial-versie. De apps worden vaak geüpdatet met nieuwe tips en deze kun je onder andere vinden door je GPS te gebruiken, waarmee de app jouw locatie bepaalt en alle interessante spots in de buurt weergeeft. Als je op een spot drukt, zie je een foto en een beschrijving van de betreffende local. In deze beschrijving staat wat er zo leuk aan de plek is, wanneer jet het beste de plek kunt bezoeken en wat je daar zeker moet doen. Deze spots worden onderverdeeld in onder andere restaurants, cultuur, winkelen en bars.

Lees verder na de advertentie.

Spotted by Locals werkt op Android-toestellen met Android 2.2 (Froyo) en hoger en is gratis in de Google Play Store te downloaden. De volledige versie kost 3,99 euro.

https://www.youtube.com/watch?v=7xQbj1J5wKc

Download: Spotted by Locals (gratis)

Amsterdam is een voorbeeld van een Spotted by Locals-stad. Via bovenstaande link heb je een overzicht van alle beschikbaar steden.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu