Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Sprinkle Islands: met water spelen in mooie game

Gijs Ettes
13 juli 2013, 20:08
1 min leestijd
Sprinkle Islands: met water spelen in mooie game
sprinkle islands

Puzzelgame Sprinkle kreeg vrij veel aandacht toen het verscheen in 2011. Opvolger Sprinkle Islands laat je ook stoeien met waterkanonnen om snel verspreidende brandjes te blussen.

Lees verder na de advertentie.

In Sprinkle was het de bedoeling om met een waterkanon verschillende soorten branden te blussen, waarbij je slim omgaan met je omgeving en de altijd vervelende effecten die zaken als de zwaartekracht, wind en objecten in de omgeving opleveren. Sprinkle Islands doet eigenlijk hetzelfde, maar dan op tropische eilanden die maar liefst 48 nieuwe levels huisvesten.

Sprinkle Islands ziet er wederom prachtig uit, en is op het gebied van besturing ook erop vooruit gegaan. Er is bijvoorbeeld veel meer sprankelend water te zien in de levels en je brandweerwagen met bluskanon kun je nu zelf rondrijden door de gebieden. Hierdoor krijg je het gevoel van vrijheid veel meer dan in Sprinkle Islands voorganger, waarin alles nog stationair gebeurde.

De gratis versie van Sprinkle Islands bevat geen reclames, maar je kunt er uiteraard alleen de eerste acht levels in spelen. Voor een bedrag van 1,91 euro krijg je echter het volledige spel, en dat is wat ons betreft een hele redelijke prijs voor een prima puzzelspel.

Download: Sprinkle Islands (€1,91)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu