Sprinkle: spelen met water en vuur

Redactie
26 augustus 2011, 18:29
1 min leestijd
Sprinkle: spelen met water en vuur
Water in Sprinkle

Sprinkle is een puzzelgame van ontwikkelaar Mediocre waarmee je speelt met een waterkanon op een kraan waarbij je vuur moet zien te blussen. Daarnaast moet je ook obstakels zien te verplaatsen met het vuur, wielen bewegen en knoppen activeren om het water bij het vuur te laten komen. De game ziet er grafisch goed uit, en vraagt ook wat van je Android-telefoon. Zo is minimaal Android 2.3 nodig en een NVIDIA Tegra chip.

Vooral de graphics van het spel zijn zeer realistisch. Het kijken naar hoe water zich beweegt is altijd een goede graadmeter voor een grafisch platform, en hieruit blijkt dat goed gebruikt wordt gemaakt van het grafisch vermogen van Android en de NVIDIA Tegra chip. Volgens de makers is de game eigenlijk geoptimaliseerd voor de NVIDIA quad-core processors (project Kal-El), maar aangezien apparaten met zulke processors nog niet uit zijn, kan de kwaliteit van de graphics die nu al hoog is nog beter worden.

Lees verder na de advertentie.

De gameplay van Sprinkle is eenvoudig, met je duimen kun je het waterkanon bedienen. De moeilijkheidsgraad wordt geleidelijk hoger, en de opbouw van het spel goed in elkaar. Sprinkle vereist minimaal Android 2.3 of hoger en werkt alleen op Tegra 2 apparaten. De game is voor 1,38 euro te downloaden in de Android Market.

Downloaden via Android Market: Sprinkle (€1,38)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu